SSŠVT (Soukromá Střední Škola Výpočetní Techniky)

Přidat komentář

Reakce na zprávu
Student – 20.1.2016 20:01

Proč jsem se rozhodl tuto recenzi napsat? Protože bych chtěl reagovat na člének ze dne 6.12. 2015 (znám tuto osobu osobně a abych byl upřímný velmi se přetvařuje a není ten za koho se před námi (spolužáky) vydává). Tento člověk je velmi zaujatý vůči škole, takže některé věci bych bral s nadhledem. Uvedu zde několik příkladů: PRG:nemusel jsem nikdy programovat doma a neměl jsem moc problém. To, že to nechápeš je věc druhá a když ti to nestačí ve škole měl by jsi tomu věnovat nějaký ten svůj osobní čas. MAT: Zase to samé nikdy jsem se doma neučil a procházím v pohodě. A když to nechápeš znovu se opakuji měl by jsi se tomu věnovat ve svém volném čase. Takže abyhc to nějak zhrnul pokud zvažujete na tuto školu jít, není moc dobré si číst někde něco na internetu, ale jít se podívat osobně na den otevřených dvěří. Protože tolik zaujatých, uražených a protivných lidí je na internetu opravdu mnoho a jenom se naží jakým si způsobem "poškodit" školu.

Kontakt na školu

Adresa: Litvínovská 600
190 21 Praha 9 - Prosek
www: http://www.sssvt.cz/
e-mail: [email protected]
tel: +420 286 006 559

Komentáře 1 - 9 z 105

Honza – 4.2.2018 20:16 reagovat strom

Ahoj chtel bych se te prosim zeptat zda ses na tuto skolu dostal a kdyz tak s jakym poctem bodu dekuji

Honza – 3.2.2018 09:22 reagovat strom

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli stačí 197 bodů za vysvědčení. Jaká je šance že mě vezmou s takovým počtem bodů? + zkoušky který dám asi na 20bodu z 50 (score) počítám i s matematikou a češtinou. Předem děkuji za odpověď.

Anon – 13.11.2017 20:29 reagovat strom

Letos (tj. 2017/2018) jsem v prvním ročníku, a na školu bych nikdy nešel pokud bych věděl jak to na škole vypadá tak bych tam nepodal ani přihlášku. Vybavení je opravdu nadstandardní a několik vyučujících je úžasných, ale ředitel a skupina profesorů mi studium znechutily.

Milan Demuth – 10.10.2016 20:40 reagovat strom

Na sítích s Vrbou se nic nedělalo, maximálně přečetl 2 slidy prezentace, a pak říkal, jak chodil s modelkama a jezdil ve Viperu. Ve stejném duchu probíhala i čeština doktora Nováka (po 4 letech nás naučil tak maximálně "manipulovat"). Kdybych řekl řediteli, že mi takový přístup vadí, tak mi řekne něco ve smyslu "začni u sebe, a pak přijď ty *******" nebo "moje firma - moje škola - moje pravidla." O ZPR s panem Zimou ani radši nepíšu.

Anonym – 8.7.2016 00:36 reagovat strom

Vetsinou zduraznujete nadstandartni vybaveni skoly, ale vzhledem k tomu, ze se ve skole vyucuje vypocetni technika, tak ma ta chvala stejny smysl jako chvalit automobilky za to, ze davaji do aut volant.

bývalý student – 1.7.2016 22:31 reagovat strom

Jsem bývalý student a musím napsat, že je úplně zbytečné se zamýšlet nad tím, jestli jsou tyto příspěvky pravdivé nebo nikoliv. Pouze musím říct, že škola je určitě v rámci vybavení na lepší úrovni než ostatní. Bohužel to stejné nemůžu říct o vyučujících. Samozřejmě zde jsou učitelé, kteří naučí a dá se s nimi normálně bavit. Ale také zde jsou učitelé, kterých si nikdy nebudu vážit a nebudu na ně vzpomínat v dobrém. Takže z hlediska pedagogického sboru se přikláním k názoru, že se jedná o průměrnou školu. Pokud chcete opravdu nejlepší školu, tak jedině někde jinde než České republice. Ještě je potřeba napsat několik slov o panu řediteli. Je to velmi náladový člověk. Tato skutečnost bohužel kazí jeho celkový dojem, na druhou stranu svým přístupem dokázal vybudovat poměrně slušnou školu. Bohužel to kazí právě někteří učitelé a samozřejmě někteří studenti. Kdyby ředitel viděl chování některých studentů a učitelů, tak si myslím, že by byl velice zklamán a určitě by to nějak řešil. Takže jediný problém, který je u pana ředitele je ten, že příliš věří svým pracovníkům (učitelům) a tím pádem mají studenti velký problém s případným řešením problému co se týče kvality výuky. Maturoval jsem před rokem, a proto si myslím, že se tam za ten rok nic nezměnilo.

ředitel jiné soukromé školy – 23.4.2016 12:06 reagovat strom

Nedá mi to nereagovat na hodnocení z 6.12.2015. v čem nesouhlasím: - všechno se člověk musí naučit sám: u programování ANO, jinak to nejde. Programování vám nikdo do hlavy nenalije. Škola vás může naučit nějaké syntaxe, nějaké postupy, ale určitě z vás neudělá programátora. Může vám pomoci s praxí se zakázkami, ale pokud nebude programovat aspoň 10 hodin týdně (lépe 50 :-)) tak z vás nic nebude. Co se týká vybavení, náplně předmětů a vyučujících, nedovedu si představit, že by taková státní škola, kde se učila 50 let elektrotechnika, mávla kouzelným proutkem, propustila všechny učitele elektrotechniky a učila IT lépe. Takže já si naopak dovolím doporučit SOUKROMÉ ŠKOLY!!! V oboru IT je 50 let historie elektro-škol velký průšvih! Jedinou státní školu, kde dokázali elektro předělat na IT aspoň z 50% úspěšně jsem viděl na Slovensku. A samozřejmě je potřeba hodně dobře vybírat, na kterou soukromou IT se dát. Ale to už je zase jiný příběh. :-)

Anonym – 18.2.2016 20:28 reagovat strom

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, zda mi stačí 223 bodů pro přijetí. Předem děkuji.

Maturant2009 – 1.2.2016 03:03 reagovat strom

Problémem této školy na této stránce je hlavně ten, že si sem "recenze" píše sám ředitel alias Student (aj.) Viz 20. 1. 216, 26. 1. 216 a nebo třeba i 16. 4. 213. Adios

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis