Gymnázium Teplice

Přidat komentář

Reakce na zprávu
Anonym – 28.3.2011 16:26

Jsem v prváku a musím říct, že i když byly první měsíce docela "záhul" dá se to v pohodě zvládnout. Nábytek ve třídách nic moc, ale všude je něco. Většina učitelů, které mám jsou vstřícní, ale najdou se tu i horší.

Kontakt na školu

Adresa: Čs. dobrovolců 11
415 01 TEPLICE
www: http://www.gymtce.cz
e-mail: [email protected]
tel: +420 417 813 08

Komentáře 1 - 9 z 21

Anonym – 30.3.2015 14:47 reagovat strom

Podle mě dobrá škola, ale jako asi všude záleží na učitelích, které dostanete. A úplně nejlepší je, když dostanete skvělou třídní jako já(je ochotná na rozdíl od jiných učitelů s vámi mluvit), to pak máte vystaráno.

Anonym – 18.8.2014 12:57 reagovat strom

Tento rok nastupuji do kvinty a zatím nevím co očekávat :(

chci odmaturovat... – 12.8.2014 12:45 reagovat strom

Směšné je působení pana \\\"docenta\\\"... Vždy čekám, kdy praskne... nafouknutý je jak balón... nějak nechápu na co všechno je \\\"odborníkem\\\".... Bylo by fajn mít učitele, který se nás snaží něco naučit a ne se k nám chodí předvádět... s panem ředitelem je však jedna ruka.... no snad to přežijeme...

Anonym – 29.12.2012 18:39 reagovat strom

Ta to skola se mi hodne libi ale chtela bych uniformy

Šašková Jana – 3.8.2012 11:03 reagovat strom

Dobrý den, musím s většinou přispívajících souhlasit. Pocity smíšení, ale v důsledku přístupu vyučujících ke způsobu výuky a žákům spíše negativní. Dcera po kvintě skončila na antidepresivech. Kašlu na jejich chvástání o prestižnosti, špičkovosti, vysoké úspěšnosti při zkouškách na vysokou školu. Ano ,na UJEP do Ústí asi zas tak problém není se dostat, pokud jste schopen složit maturitu. Ocenila bych spíše ochotu látku vysvětlit, více trpělivosti v nováčky, než je stresovat z toho, že všichni mají z písemky až na vyjjímky pětku a jsou celé pololetí na propadnutí. Vysvětlením je pak pro gymnázium nizká úroveň žáků přicházejících ze základek. Arogance nejvyššího stupně.

Anonym – 21.7.2011 12:16 reagovat strom

Gymnazium Teplice? Nejlepsi volba, kterou jsem mohla pred nekolika lety udelat! Ctyri nezapomenutelne roky zivota jak se studenty, tak s uciteli. Obcas bylo potreba v uceni radne zabrat, ale od toho jsme sli na gympl, a ne na ucnak - aby nam tato skola do zivota neco dala. A navic, co se studia na VS tyce, na "vysnenou" skolu se nedostalo jen nekolik malo lidi, jinak se vsichni umistili velmi dobre, po fakultach po cele CR. A co je dulezite - s ucivem na VS temer nikdo nemel sebemensi problem. Gympl nas totiz naucil jednu zasadni vec, ktera je pri studiu na VS nepostradatelna: UCIT SE. :). Kazdopadne si myslim, ze si toto gymnazium zaslouzi oznaceni "prestizni". At uz nas to obohati v kulturni, vedomostni nebo socilani oblasti, na vse pak budete nostalgicky vzpominat a uprimne, neznam cloveka, ktery by studia na teto skole kdy litovat :-).

Tomáš Urban – 29.3.2011 16:31 reagovat strom

Dobrý večer, již je to půl roku, co jsem tuto školu absolvoval, tak mohu s odstupem hodnotit. Ačkoliv její prestiž dle mého upadá neustálým zjednodušováním přijímacího řízení, samotná výuka na škole je velice kvalitní, zvláště, pokud dostanete ty pravé zapálené profesory (Řehák, Jetel, Vašků, Zahranová apod.) Dostal jsem se bez problémů na PF UK a na léta na gymtce i přes pár problémů budu vždycky rád vzpomínat.

Anonym – 28.3.2011 16:26 reagovat strom

Jsem v prváku a musím říct, že i když byly první měsíce docela "záhul" dá se to v pohodě zvládnout. Nábytek ve třídách nic moc, ale všude je něco. Většina učitelů, které mám jsou vstřícní, ale najdou se tu i horší.

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis