Gymnázium Postupická

Přidat komentář

Reakce na zprávu
Anonym – 28.12.2017 15:56

Ee

Kontakt na školu

Adresa: Postupická 3150
141 00 Praha 4
Spořilov
www: http://www.postupicka.cz/
e-mail: [email protected]
tel: 272 761 001

Komentáře 1 - 9 z 184

Co si myslím – 16.6.2020 08:45 reagovat strom

... A pokud spoléháte na to, že jste byli v mládí mimořádně nadaní či máte vysoké IQ - zapomeňte, tam to přijde úplně vniveč.

Co si myslím – 16.6.2020 02:23 reagovat strom

Už jsem nějakou dobu pryč, ale vážně! Lidi měli nostalgii ze sportovního zařízení školy a kolektiv se tmelil jen kolem toho a byl hodně elitářský. Pokud neumíte nějaký základní kolektivní sport, čekejte kudlu v zádech či rovnou čisté okřikování. A že by učení bylo lehké, jak by se čekalo, ne. Učitelé šli jen podle definic vedle na papíře, takže zapomenutí některých přídavných jmen okamžitě pořádně zamíchá se známkami z testů. I když ti, co umí nejlépe podlejzat a nedostanou moc sraček od spolužáků nazpátek, mohou napsat čtyři slova a mít plný počet bodů za otázku. Samozřejmě učitelé to brali jako gymnázium a velká část studentů jako sportovní ústav, tak má takový institut nějakou budoucnost??

Anonym – 25.6.2019 13:58 reagovat strom

Dobry den, ma nekdo zkusenost s pani ucitelkou Srbovou? Dekuji

Augustus – 11.10.2017 11:03 reagovat strom

Kdyby si profesoři tolik nevylévali své komplexy na studenty a nepřeceňovali své schopnosti, dále pokud by se většina školy nesnažila tvářit cool a dalo se s nimi bavit o něčem jiném než o sportu, chlastu a sexu, možná by to byla i skvělá škola

Anonym – 24.6.2017 13:16 reagovat strom

Samozřejmě jsem chtěl říct "co profesor(ka) neříkal(a) a nenachází se v učebnicích", moje chyba.

Anonym – 23.6.2017 03:10 reagovat strom

Neřešte známky a podobné hovadiny. Na lidi s lepšími známkami se tu dívá víceméně skrz prsty, minimálně za jejimi zády. Hodně lidí má nějakou čtyřku a jsou tu často nepříjemné spory mezi studenty a učiteli, které mohou vést i k přepadovce nebo zkoušení. Škola chce působit dojmem gymnázia i sportovní školy, ale víceméně selhává v obojím. Hodně pomůže mít nějaké mimoškolní vzdělání (nemusí být úřední), protože jinak je učení spíše ruskou ruletou s časem, pokud se tedy neučíte 2-3 předměty každý den a neusilujete o každopololetní vyznamenání. Ale i tak často najdete v testech něco, co profesor(ka) neříkal(a) a otázky jsou vymýšleny tak, že kromě jedné špatné otázky musíte mít špatně hned další. A pokud máte čtvrtinu testu špatně, nečekejte ani 2-. Jinak většina profesorů v hodinách stručně recituje, ale nevysvětlí, desítky souvislostí si holt musíte hledat v učebnicích, popř. na internetu, protože bez toho test nenapíšete. Ti více profesionální profesoři jsou ke studentům spíše skeptičtí a dávají to hodně najevo. Jinak vyloženě nesportovním typům bych školu nedoporučoval, poněvadž se tu prakticky na nic jiného než sport nemyslí (tedy během vyučovacích hodin nikdy) a tělocvik se bere dost vážně. Chce to zkušenosti s fotbalem, florbalem, skákání přes laťku, vzpírání atd. A v pasivním sportování musíte být taky v obraze, abyste trochu zapadli. Já se osobně sem úplně neřadím, ale najde se tu překvapivě dost fajn lidí, i když těch, co bych pověsil do průvanu, je tu taky dost. Jinak je tu i němčinářka, která dává na vysvědčení i o dva stupně horší, než vám vychází, ale němčinu jsem nikdy neměl. Jinak tu jsou kurzy sportovní (lyžařské zájezdy, cyklistika), divadla a nějaké výlety s jazykovými předměty. Takhle by si obyčejný laik měl udělat představu o této škole a potom se rozhodnout, je-li pro něj vhodná.

Anonym – 5.6.2017 10:30 reagovat strom

Přímo se tu nešikanují, ale mají daleko horší šanci zapadnout. Vládne tu hypermaskulinita a hodně se tu drbe. Tělocvik spíše náročnější, je třeba trochu zkušenosti. Učení lehké není, ale je to prostě gympl a je jedno, jaký typ.

Anonym – 11.5.2017 20:21 reagovat strom

To jsou školy na opačných koncích škály. Postupická se nemůže s Arabskou vůbec rovnat, neváhej. Postupická je propadák, choděj tam lidi, co vyletěli z jiných škol a nikde jinde je nechtěli. Arabská má úroveň, fajn lidi, fajn akce a programování je super, nepředřeme se, ale naučíme se a hlavně je to o tom, co nás baví.

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis