Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Nestačím se divit, co se tu kupí... Ti, kdo se na FSG v Pirně chystají, by si měli uvědomit, že zdejší příspěvky anonymů píší v drtivé většině dětičky v afektu poté, co jim za nedodržení večerky zatrhli na týden vycházky nebo dostali od mentora kouř za bordel na pokoji. Není nic jednoduššího než si sednout na web a anonymně si to tu pěkně od plic vyřídit s celým světem, který nebohému puberťákovi křivdí... Gymnázium v Pirně jsem osobně doporučila šikovné a inteligentní osmačce, feedback mám veskrze pozitivní, holčina je velice spokojená s úrovní školy i životem na intru. To je pro mě dostatečným důkazem, že škola i internát jsou stále schopny poskytovat špičkové vzdělání i skvělé zázemí nadaným a motivovaným dětem.
Ta „holčina“ je moje sestra — a kdyby mohla, nejraději by na tu školu zapomněla. To, že tamní systém zmanipuluje děti, aby si myslely, že bez jejich maturity nemají šanci v životě uspět, není známka kvality, ale kontroly. Logicky si pak spousta studentů školu vychvaluje — ne z přesvědčení, ale ze strachu. Já osobně bych taky nikdy veřejně, pod svým jménem, neřekl, že je ta škola špatná. Protože kdybych to řekl tak „bordel na pokoji“ by znamenal kalhoty pověšené přes židli. A dnes je kvalita té školy na úpadku. Za vašich časů to možná nebylo tak hrozné — ale dneska?