ZŠ Jeremenkova

Přidat komentář

Reakce na zprávu
jan – 6.2.2024 13:51

Tato skola je dle meho nazoru dobra.Hlavne diky aktivnimu rediteli.Ucitele kt. jsem mel moznost poznat na me pusobily sympaticky. Skolnik zna snad vsechny deti ve skole a ma tedy prehled.Jako vsude plati ze zalezi na jekeho ucitele narazite.My jsme meli stesti na skvelou pani ucitelku Kromelovou a na jeji nejen inovacni styl vyuky budeme dlouho vzpominat. Minusem je podle me to ze by skola mohla nabizet vic moznosti placenych krouzku jazyku.

Kontakt na školu

Adresa: Jeremenkova 1003
Praha 4
www: http://www.zs-jeremenkova.cz

Komentáře 1 - 9 z 8

jan – 6.2.2024 13:51 reagovat strom

Tato skola je dle meho nazoru dobra.Hlavne diky aktivnimu rediteli.Ucitele kt. jsem mel moznost poznat na me pusobily sympaticky. Skolnik zna snad vsechny deti ve skole a ma tedy prehled.Jako vsude plati ze zalezi na jekeho ucitele narazite.My jsme meli stesti na skvelou pani ucitelku Kromelovou a na jeji nejen inovacni styl vyuky budeme dlouho vzpominat. Minusem je podle me to ze by skola mohla nabizet vic moznosti placenych krouzku jazyku.

Dana – 2.4.2014 18:32 reagovat strom

Reaguji na poslední hodnocení. Musel to psát nějaký opravdu zakomplexovaný žáček. Tuto školu jsem opustila loni a byla jsem velmi spokojená. Pokud se kontaktuji se současnými žáky, nemám pocit, že by si stěžovali na všechny učitele. Ať budete kdekoli, všude budou dobří a špatní učitelé. Myslím si, že by si každý měl zázemí školy ověřit v reálu a nevěřit anonymu, který právě "získal" špatnou známku. Já naopak tuto školu doporučuji.

Anonym – 12.3.2014 15:06 reagovat strom

Jedna z nejhorších základních škol vůbec. Co se týče jazyků, naučí vás tak maximálně celou zoo, ale v zahraničí se nedomluvíte. Kolektiv byl příšerný, ale to se samozřejmě nedá předpovědět. Učitelský sbor taky za moc nestál, hlavně tedy pan "ředitel". Tenhle pán už by měl raději odpočívat v důchodu. Průměrný věk sboru je moc vysoký a většina "dam" tam učí snad už od otevření. Celkový přístup je zkostnatělý a vývoj se zastavil někdy v roce 1980. Učitele s progresivními názory vyhodí a na jakoukoliv individualitu se tu kašle. Taky se připravte, že vaše dítě, pokud neumí malovat, zpívat a hýbat se, bude z těchto předmětů chodit domů s trojkami i na vysvědčení. Jak jsme se shodli s bývalými žáky- zkrátka ústav. Nedávejte tam svoje dítě.

Anonym – 31.10.2012 06:46 reagovat strom

Souhlas s předchozím příspěvkem. Tato škola mě naučila pořádku a systematičnosti. A to, že se nechodilo na vyšším stupni na různé akce (pouze v exkurzních dnech) také není pravda. Samozřejmě, že to nebylo 1x týdně! O to více jsme připraveni ke studiu na střední škole.

Anonym – 1.10.2012 12:39 reagovat strom

Na tuto školu jsem chodil od 8. třídy. Jsem moc rád, že jsem sem přestoupil, protože jsem se alespoň ěco pořádně naučil a nyní nemám vůbec problémy na státním gymnáziu. Nyní jsem ve 2. ročníku a ještě stále "žiju" ze základky. Jeremenkova - děkuji ti.

anonym – 4.5.2012 21:55 reagovat strom

Na tuto školu jsem chodila a musím říct, že ve 3. a 4. třídě jsem se toho hodně naučila. Jen díky paní učitelce Radce Němečkové, která nás toho hodně naučila. V 6. třídě vděčím za dobrou učební metodu matiky panu řediteli Čermákovi. V 7. třídě šlo vše z kopce. Pořád jsme se jen učili. Na 1. stupni jsme měli docela dost akcí, ale později vše začalo opadat. Nechodili jsme na různé výstavy, neměli jsme výlety. Pozor měli, ale jen 2x ročně= exkurzní den. Jazyky jsou tu mizerné. Všichni dobří učitelé postupně odešli, takže teď je to podle všeho na nic. Já už tam teď nechodím a jsem ráda za přestup. Kolektiv byl mizerný, avšak to se nedá ovlivnit. Jenže teď na gymplu se toho naučím mnohem víc. Také mě to více baví. Kdo se chce naučit jazyky, tak sem ne. Kdo předpokládá nějaké projektové dny, tak ten se jich také nedočká.

Anonym – 25.4.2012 20:52 reagovat strom

Pokud máte šikovné dítě, je to bez problémů!!!

anonym – 13.5.2008 20:42 reagovat strom

Vyhněte se této škole obloukem, chybí kvalifikovaní učitelé jazyků, přestože se škola chlubí rozšířenou výukou. Kolem osoby pana ředitele se pohybují "řitní alpinisté" např. v podobě paní učitelky Křivánkové, která postupně likviduje kvalifikovaný učitelský sbor.

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis