Střední uměleckoprůmyslová škola a vyšší odborná škola uměleckoprůmyslová

Přidat komentář

Reakce na zprávu
Anonym – 11.7.2013 18:03

Jsem absolvent... No a co teď? Umím úplné kulové, na umělecké VŠ to nestačí ani omylem, ve škole jsem díky šílenému počtu hodin od nevidim do nevidim strávil půlku mládí a přešla mě chuť být umělcem. Jděte radši na gympl, nezavřete si tak cestu k jakémukoli studiu na VŠ, třeba se vaše zájmy změní...

Kontakt na školu

Adresa: Žižkovo náměstí 1,
130 00 Praha 3
www: http://mujweb.cz/www/vosup/
e-mail: [email protected]
tel: 222 728 132

Komentáře 1 - 9 z 15

Eliška – 14.10.2015 15:26 reagovat strom

Zdravím, nejdu hodnoti, ale ptát se. Chci na Malbbu, ale VOŠ ne střední. Budu ráda za naprsto jakékoliv informace a názory týkající se výuky, přijímaček a nakonec prostě všeho:) Děkuji snad to tu není úplnej deadline a někdo mi napíšete:)

Hana – 18.3.2015 08:51 reagovat strom

Dovolte mi stručné hodnocení z pohledu rodiče absolventky této školy. Dcera vystudovala výstavnictví. Výuka odborných předmětů byla skvělá. Jinak v této škole vás k ničemu nenutí. Kdo chce, ten z výuky vytěží maximum. Kdo očekává, že se mu vyučující budou stále podbízet a prosit ho, aby byl tak laskav a něco dělal, tak toho se opravdu nedočká. A co dál? Jo, makat na portfoliu a dělat aspoň dvoje, troje přijímačky. Dcera byla na VŠUP 3. nejlepší, momentálně studuje grafiku a multimédia. Jo, se studiem na jinak orientovaných VŠ budete mít problém, opět se musí člověk připravit i sám, je jasné, že problém bude s matikou, fyzikou, chemiií, přírodovědnými předměty obecně. Na VŠ tohoto typu se asi budete dostávat blbě:)Jinak bych vám fakt doporučila, abyste přestali kritizovat všechno okolo a začali u sebe. Budete šťastnější a budoucnost vám nabízí fůru možností. Na SUPŠce byla skvělá parta, výborní někteří učitelé(tak ale jako je to všude) a nemyslete si, nejsem matkou šprtky, která jen studuje a maluje. Spíš "paří" - na kompu i v hodpodách. A na VŠ to dává. A je to opět stejný - kdo sám chce, ten se tam naučí, kdo ***** dělá, prolejzá, ale je to přehlídka promarněného času. Tak hodně štěstí vám a SUPŠce bych přála studenty, kteří chtějí dělat a né jen kecat a flákat se.

Anonym – 14.1.2015 16:38 reagovat strom

Ahoj! Jak tak pročítám tyhle recenze, začínám se trochu obávat. Studuji na gymnáziu s výtvarným zaměřením a myslím, že je to pro osoby, které nacházejí v umění více smyslu než jen v otravném předmětu, zcela nevyhovující. Dohromady máme 3 hodiny výtv. výchovy týdně,přičemž si studenti ještě stěžují, že chtějí jen 2 hodiny, jelikož nestíhají ostatní předměty. Trochu mě výuka zklamala, takže jsem se rozhodla jít na SUPŠ, užitá malba, od které očekávám více. Jsem ale teď na rozpacích, když pročítám tato hodnocení... :-( Opravdu je škola tak špatná?

Anonym – 21.7.2013 10:10 reagovat strom

Je lepší jít na gymnázium s výtvarným zaměřením :P Já jsem to tak udělala a i když je kolektiv na gymplu strašný (jsme si prostě nesedli) naučím se toho spoustu a spoustu a výtvarka je tu nakonec taky dobrá :p

Anonym – 11.7.2013 18:03 reagovat strom

Jsem absolvent... No a co teď? Umím úplné kulové, na umělecké VŠ to nestačí ani omylem, ve škole jsem díky šílenému počtu hodin od nevidim do nevidim strávil půlku mládí a přešla mě chuť být umělcem. Jděte radši na gympl, nezavřete si tak cestu k jakémukoli studiu na VŠ, třeba se vaše zájmy změní...

Anonym – 14.5.2013 22:38 reagovat strom

Tuhle školu studuju a musím říct, že jsem z toho v podstatě jen nešťastná..:/ Nemůžu srovnávat s gymplem (na který jsem původně měla jít), je to úplně něco jinýho, je to umělecká, ale alespoň by se měly zlepšit základní předměty (jako je matematika, český jazyk ap.)abychom měli alespoň minimální všeobecný rozhled (co když se po maturitě rozhodneme pokračovat jiným směrem..)- profesory, který na tyhle předměty máme-děs běs (na základce jsem se naučila mnohem víc, jenže teď to postupem času zapomínám), výuce nevěnují moc pozornosti a spíš dost nespravedlivě známkují, takže to pak i podle toho vypadá na vysvědčení (a úplně zbytečně). Záleží dost na profesorech a kolektivu, do kterého se dostanete (ten je hodně důležitý, já bohužel nevyfasovala úplně nejlepší...). Další důležitá věc je pro mě čas a ten tu trávím snad svůj veškerý- dvakrát týdně jedenáct a jednou deset hodin (plus dvakrát sedm) a ikdyž ve škole trávíme spoustu času, vlastně to tak ani pak nevypadá, protože ve spoustě předmětech se jen "flákáme". Mohla bych vám vyprávět dál a dál, je toho dost, co bych mohla o naši škole sdělit.. Ale nechci tímhle zastrašovat budoucí studenty, kteří se třeba ještě rozhodují, jen vás upozorňuji na pár věcí, abyste se pak nebyli nepříjemně překvapeni, jako já.. Ono totiž je i šance, že profesory dostanete fajn a kolektiv vám taky sedne. Na týhle škole se nejvíce věnuje pozornost odborným předmětům (což je logický a někteří profesoři-učitele jsou i dobří).:) Přeju všem rozhodujícím, aby zvolili pro sebe tu nejlepší volbu (ať už je to tahle nebo kterákoli jiná)!! :)

Anonym – 4.4.2013 07:36 reagovat strom

Lidi, nekazte mi to, teď jsem se tam dostala.:)

anonym co ví – 13.12.2011 22:08 reagovat strom

čau všem, už dlouho po tom co jsem vyšel z této školy jsem měl v plánu napsat někam na web kde jsou recenze škol nebo podobný hodnocení už jen z toho důvodu abych některé lidi varoval před touto školou. Nejdřív se představím...vystudoval jsem tuto školu a nadale jsem na ilustraci nejmenované školy,.. na SUPŠ jsem studoval užitou MALBU ktera patří jedna z mála mezi ty lepší...ještě spolu s grafikou...takže když už se tam budete chtít vydat tak jedině tyto obory..ostatní stojej za strou bačkoru. vyuka je bídná lidi nic neumí...jak profesoři tak pak i studenti...škola nabírá rok co rok horší studenty....nároky u příjmaček jsou menší a tak výkon studentu je rok od roku horší a horší. Co se týče profesorů tak se to dělí na dvě větve. jedni ti co tam jsou už od dob komunismu a to je velkej pruser...tyhle lidi už tam nemaj dávno bejt ale diky ředitelství se tam držej pak tam jsou profesoři dosazeny a mladší profesoři kteří jsou v pohodě ale mohlo by to být lepší...Vyloženě na oboru malba je to příšerný techniky zastaralý a volnost žádná. samá buzerace ale je fakt že je to jedinej obor kde se něco dělá. protože ostaní je to flákárna taky ty lidi vyjdou tuhle školu a neuměj nic.....nedostanou se na jinou školu bez přípravy tahle škola jednoduše neumí připravit na vysokou školu. Jsem rád že už tam nejsem dost sem se začal rozvíjet od ty doby co mam více času na vlastní věci a svoje zájmy co se tyče umění. tahle škola mě jen brzdila. tot asi vše diky za pozornost a věřte mi rozmyslete si to ...je to tam sama buzerace a když ne tak flákárna. nic vám ta škola nedá ))

Barka – 21.10.2011 01:30 reagovat strom

aaa, sem jsem taky chtěla, ale raději jsem to ani nezkusila ;). nevěnuji se umění tak dlouho, abych měla tu možnost se sem dostat :/ ;)

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis