Střední odborná škola Praha 3

Přidat komentář

Reakce na zprávu
Jana – 31.1.2012 14:39

Trpně přemýšlím,za co dát kladné body.Stručně:zklamání na škole a ještě větší po škole.. Horor hledat zaměstnání,pokud se neprokoušete někam dál na vysoký.

Kontakt na školu

Adresa: Střední odborná škola
U Vinohradského hřbitova 2471/3
130 00 Praha 3
www: http://www.sosp3.cz/
e-mail: [email protected]
tel: +420 267 312 915

Komentáře 1 - 9 z 12

DOGA – 5.6.2012 20:34 reagovat strom

Nejlepší ústav všech dob!!! Maturita v roce 2005 a leta před tím, musím hodnotit jen a jen kladně. Pravda rok 2005 byl zlomový, kdy se vyměnila říďa a polovina učitelského sboru, což mělo za následek těžký úpadek... Před tím opravdu těžká pohodička :-))

Jana – 31.1.2012 14:39 reagovat strom

Trpně přemýšlím,za co dát kladné body.Stručně:zklamání na škole a ještě větší po škole.. Horor hledat zaměstnání,pokud se neprokoušete někam dál na vysoký.

Adriana – 21.1.2011 13:41 reagovat strom

Nevím jak vy ale můj názor je v podstatě stejný jako názor ostatních. Čtyři roky naprosto na nic. Po maturitě se nikam nedostanete a já jsem radši nastoupila na vyšší školu a změnila obor! Kdo chce ať raději zvolí rovnou střední zdravotnickou školu- např. jako zdravotní sestra má v dnešní době práci jistou!!

Anonym – 8.9.2007 22:55 reagovat strom

Ohledně oboru chemicko farmaceutická výroba, kde jsem maturoval můžu říct jen to, že kdo může ať jde na Křemencárnu, je to tam těží ale lepší. Samozřejmě kdo má zájem a a vyvine trochu aktivity z vlastní strany může získat obdobné znalosti i zde. Co se týká chemie dostanete tu slušné základy, které na přijetí na vejšku bohatě stačí, horší je to s matikou, u té co si člověk neudělá sám to nemá. Jazyky také slabší. Profesoři mi povětšinou přišli v pohodě. A v třídě býval poměr dívek k chlapcům tak 7/1 :-)

Anonym – 21.2.2007 09:51 reagovat strom

Je to škola bez budoucnosti, utratil jsem zde 5 let a zbytečně. Jen za mé éry se škola měla asi stokrát rušit.Díky tomu, že jsem si doplnil vzdělání na jiné škole obchodního směru nyní mám inteligentní práci.

Anonym – 18.3.2006 11:28 reagovat strom

Jsem ve 4.ročníku této školy a mám stejný názor a obavy,že se nikam po maturitě nedostanu!Z této školy nás nikam nevezmou,jen do Zentivy atd a to do třídy D,takže k pásu:(!Doufám že se dostanu na vysokou školu a budu moc rozvíjet své vzdělání a snad najdu dobré uplatnění! Držím všem maturantům palce!!!Učitele dost buzerují!Tvrdí že jsme dospělí a máme právo na svůj názor,ale neni to pravda,tady se musí ,,Držet huba a krok"!Ředitelka nic nedovolí,jen přikazuje,poučuje a nic z toho! V laborkách je to na úrovni lepší ale je dost často nedostatek chemikáliií!

Anonym – 15.3.2006 08:51 reagovat strom

Maturovala jsem na týhle škole a byly to 4 roky uplně na nic a lituju toho.V chemii nic za práci sehnat nešlo a jak nám tvrdily,že budem moct do lékáren a do farmaceutických firem,tak kecali.Studenty z naší školy nikde nechtěj a tak jsem naštěstí šla na vyšší školu a změnila obor.

Anonym – 16.2.2006 00:44 reagovat strom

jestli jste alespoň trochu rozumný neuvažujte o tomhle "studium" zvlášť chemicko-farmaceutická výroba ,pokud neodmaturujete s vyznamenánim(alespoň trochu inteligentní člověk to udělá při tomhle oboru),jděte na vysokou nebo nemáte žádnou budoucnost.Studujou tady i dost divný týpci,výběr ze spousty kluků,(taky holek):-)to je jediný plus dost smutný ne,máme tady takové rodinné a neodborné prostředím,na pravý chemikálie nás nenechaj ani sáhnout a pitvali jsme tady "rostlinky!,dělali pokusy s modrou skalicí...rozlučte se tady s počítačovou technikou je tady na úrovni mateřský školy.Z okna vidíme na hroby...jinak úžasné,mohu doporučit ,jídelna ujde...lepší je chemická v křemencový

Anonym – 16.1.2006 17:31 reagovat strom

Chodím na chemický obor, musím říct, že tato škola se mi hodně nelíbí a delší dobu (stejně jako mých pár spolužáků) uvažuji o přestupu na jinou školu. Vyučování je velmi neefektivní, samé biflování a podobně. Co se týče odpborných předmětů, tak to je v celku dobré, ale předměty jako čeština, angličtina, občanka jako by témeř neexistovali. Moc mě mrzí, že jsem na tuhle školu šla, protože se o své studenty nezajímá. Žádné kurzy (pouze seznamovák a povinný lyžařský), nemáme ani třídní fotky...budova je to take velmi ošklivá, dost indutriální a ani špetka zeleně.

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis