Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka

Přidat komentář

Reakce na zprávu
Martina Majerská – 15.7.2016 21:08

Ahoj tohle je fakt BEST škola na sport je prostě nejlepší !! Je to nejlepší sport gympl co znám <3 <3

Kontakt na školu

Adresa: Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka
Botanická 70
602 00 Brno
www: http://www.sweb.cz/sgbrno/
e-mail: [email protected]
tel: +420 541 212 176

Komentáře 1 - 9 z 9

Martina Majerská – 15.7.2016 21:08 reagovat strom

Ahoj tohle je fakt BEST škola na sport je prostě nejlepší !! Je to nejlepší sport gympl co znám <3 <3

Anonym – 9.6.2014 17:00 reagovat strom

Nejlepsi gymnazium na telesnou a pohybovou vychovu,avsak jedno z nejhorsich gymnazii na uceni-- nic moc,ale pokud chcete sportovat,tak jdete prave sem! :))

studentka jiného gymnázia – 29.2.2012 14:06 reagovat strom

Rozhodně není pravda, že by se nedalo zvládnout studium na jiném gymnáziu a vrcholový sport. Já i mnoho mým tréninkových partnerů jsme studovali na jiných, určitě kvalitnějších gymnáziích a všichni jsme zvládali obojí a nejeden z nás byl v reprezentaci. Je to vše jen o lidech. Naopak znám spoustu lidí z Botanky, kteří chodili na různá doučování a na vysokou se nedostali, museli rok dohánět výuku sami a hlásit se znovu.

deiwi – 21.10.2008 15:18 reagovat strom

dobrý den mam projekt o ludvikovy dankovy jen by mě zajimalo jestli mate nějakou jeho medaili nebo fotku

Student Botanky – 23.2.2008 17:51 reagovat strom

Mně tato škola opravdu vyhovuje, to však neznamená, že se bude líbit každému... Jde o to zda-li máte v úmyslu se sportem pokračovat i po základní škole. Těžko se dá zvládat studium jiného gymnázia a k tomu plnou tréninkovou zátěž. Suma sumárum, pokud někdo chce sportovat i v budoucnu a studovat gymnázium, tak není co řešit. Pořád se však jedná o gymnázium, to znamená, že jistý balíček vědomostí se vyžaduje(mimochodem mě dost překvapil přístup některých kantorů, kteří prostě učí na gymnáziu a nějaké sportování je jim ukradené, což nemusí být pro udržení určité studijní úrovně špatně). Ten, kdo je báječný ve sportu a ujíždí mu vlak v učení, se bude se trápit (mnoha úlev se nedočká),přeci jenom ze sportu se nematuruje... komu učení nedělá probém a ve sportu je špatný, tak se vlastně nic neděje, stačí, když bude chodit na tréninky a závody na které má... Jde jenom o přístup a snahu, avšak škola je to na čas docela náročná.

anonymka – 2.1.2008 20:22 reagovat strom

Mám stejný názor.. je to jen o lidech.. žádnej učitel ti do hlavy nedá vědomosti..jestli nechceš vyjít jako hlupák, musíš pro to něco udělat ty a ne škola..!! ta je podle mě dobrá a jsem na ní velice spokojená, je tam sport to ano, ale obojí se dá zkombinovat a jsem ráda, že jsem na tuto školu šla..!! doporučuju..

Bývalý žák – 10.12.2007 19:06 reagovat strom

Pokud jdeš na školu jako hlupák, hlupákem zůstaneš, nejen zde ale i kdekoliv jinde. To že někoho tato škola nepřipraví není samotnou školou, ale tím, že prostě velká část studentů nechce nic jiného než sportovat a učení je pro ně vedlejší kolej. Na vysokou se dostane okolo 80% studentů SG, včetně lékařských fakult, práv a ekonomek. Ne, není to špatná škola nebo její učitelé, jen někteří žáci a jejich rodiče jsou špatní. To vím z vlastní zkušenosti.

Anonym – 10.8.2007 12:42 reagovat strom

Ahojky lidicky=o) nechci nejak moc urazet tuto skolu, ale co vim z vlastni zkusenosti, tak uroven skoly je pod bodem mrazu..jedinou kladnou vec, kterou bych mohla rict je to, ze vas dobre pripravi na sport..opravdu ji nedoporucuji tem, kteri nemaji v umyslu delat sport v budoucnu..nic vas tam nenauci..a kdyz vyjdete ze skoly, budete se v tomhle svete pomalu, ale jiste potapet, jelikoz ABSOLUTNE nic neumite..takze se pak nemate sanci ani dostat na VS..leda tak na spotovku..od rana do vecera jsou treninky a treninky a treninky a treninky..opravdu lituji, ze jsem nekdy v budoucnu z touhle skolou mela neco spolecnyho a jsem opravdu moc rada, ze jsem presla jinam..uroven tyhle skoly je proste...ja uz ani nevim jak to mam nazvat..omlouvam se, ze jsem to tak skarede napsala, ale opravdu bych chtela, aby si lidi, kteri se nechteji sportem zivit, at se tam nehlasi..budou si to v budoucnu hodne vycitat..papik

Bývalá Žákyně Botanky – 25.4.2007 18:42 reagovat strom

Mě nepřijde,že je to zas tak super škola jak tady všichni říkají...Já si myslím,že hlásit se z 5 třídy je blbost ty děcka sou jetě moc malí nato aby vydrželi takovou zátěž ze 7 je to už o něco lepší ale tak naco se někam hlásit a víc se tam namáhat když můžu jt až z devítky a to už budu starší taže to už bude v poho no jen sem vám chtěla říct že mám vlastní zkušenosti a ta škola je s prominutím hrozná ale tak každej má svoje mínění Tak já vám opožděně přeju aby ten kdo si to vážně přál tak aby se tam dostal a ti co se tam nedostali tak se přece nic neděje svět se kvůli tomu nezboří a zkusit to můžete příští rok devátákům samozdřejmě přeju hodně štěstí a další úspěchy do života ...

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis