Gymnázium Omská

Přidat komentář

Reakce na zprávu
B – 16.6.2019 13:41

Za mě ano.

Kontakt na školu

Adresa: Gymnázium
Omská 1300
100 00 Praha 10
www: http://www.omska.cz
e-mail: [email protected]
tel: +420 267 311 317

Komentáře 1 - 9 z 149

Anonym – 5.2.2020 21:10 reagovat strom

Jak je to na Omské s volitelnými předměty, konkrétně psychologie. Děkuji

Absolventka – 16.6.2019 13:43 reagovat strom

Chodila jsem na Omskou na čtyřleté gymnázium. Zpětně to hodnotím jako dobrou volbu, ale velká část z nás měla na přelomu prvního a druhého ročníku krizi. Ať už to bylo samým učením a malým prostorem pro diskuzi nebo absencí mimoškolních aktivit, které se s odchodem mého ročníku zase začaly rozjíždět, ale nás moc nepotkaly. Jako všude i tady je několik učitelů, kteří nejsou dobří, ale drtivá většina je dobrá a naučí. Matematice, češtině, chemii, biologii a tak dále. (Jazyky na čtyřletém moc ne.) Někdy to bylo hodně o šprtání a možná jsme nechápali, proč se to vše máme učit, ale zpětně ,,jako když najdu." Ze ZSV z Omské jsem těžila celého bakaláře, z průpravy na psaní seminárek jakbysmet. Dokonce i něco pokročilejšího spočítám :). Omská se špatně zvládá, pokud se vše potřebujete učit a projít si doma. Je dobré mít několik předmětů, které vám do hlavy padají skoro samy (M, F, CH, AJ, ČJ, ZEM - cokoli z toho), abyste se nešprtali každý den do noci. Na to bude i tak příležitostí dost. Omská je dobrou volbou pro studenty, kteří se chtějí něco naučit a na VŠ mít o trochu lehčí život. Pokud na to v 11 nebo 15 letech nejste připraveni, jděte na jednodušší gympl, na VŠ pak trochu víc zaberete, až na to budete víc zralí :).

Anonym – 26.4.2019 22:56 reagovat strom

Jsem na čtyřletém studiu a s tím co tady o čtyřletém všichni píšou úplně nesouhlasím. Spousta učitelů je dobrá, je pravda, že to vyvažují učitelé co učit nikdy neměli nebo měli být už dávno v důchodu a někteří učitelé se tváří, že je samozřejmost učit se denně 4 hodiny a že pokud se učíte min, tak na gymnáziu nemáte co dělat, ale pokud se učíte denně tak 20 minut, tak to v pohodě zvládnete na dvojky, takže se jenom nenechte vyděsit když vám o tom budou kázat. Hodně záleží na tom, jak si vás zařadí, protože se často řídí heslem "chytrému napovez hloupého kopni", takže pokud se prvních pár měsíců snažíte, tak to budete mít po zbytek studia o dost snazší. Dobří učitelé převládají, bohužel pokud jste alespoň průměrně chytří, tak budete mít každou chvíli pocit, že se všechno učivo bere tak třikrát déle než by bylo potřeba (hlavně v předmětech jako chemie, matematika atd.) a polovina lidí to stejně ani po tom nebude chápat. Rozhodně si to neberte jako první volbu, protože pokud jste v prvních deseti (takže by jste pravděpodobně mohli více méně kamkoli) a rozhodnete se pro omskou, tak si můžete být jistí, že víc než dva nebudete, protože zbytek těch úspěšných to měl jenom jako záložní variantu, ale pokud na omskou nakonec pujdete, tak to rozhodně není tak černé jak to tu někteří popisují a navíc i když co se týče úrovně výuky, tak je rozhodně co zlepšovat, tak máme ve třídě skvělou partu a pokud někde strávíte 4 roky, tak na tom dost záleží.

adla – 26.10.2018 17:36 reagovat strom

Chtěla bych se hlásit příští rok hlásit na čtyřleté gymnázium Omská a tedy se ptám nějakého studenta jak to tam chodí. děkuji

Anonym – 8.6.2017 21:57 reagovat strom

Čtyřleté studium na Omský je fakt jen pro silné povahy. Vyučování každý den do 16:00, arogantní učitelé, nekvalitní výuka Aj, neschopný ředitel,neopravené písemky i měsíc, prostor pro diskuzi naprosto žádný. Hlavně biflování, spousta úkolů na doma,nadřazenost učitelů, arogance. Z tohoto gymplu velké zklamání.

Anonym – 7.6.2017 17:32 reagovat strom

Mám dotaz na předchozí hodnotící :Jste ze čtyřletého? Co konkrétně je špatné? Delka výuky? Hodně obtížné? Slyšela jsem, že čtyřleté na Omské je lepší než Budejovicka.

Anonym – 5.6.2017 19:14 reagovat strom

Omská osmileté g. je hodně dobré, čtyřleté g. hodně špatné.

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis