Gymnázium J.A.Komenského (Nové Strašecí)

Přidat komentář

Reakce na zprávu
Dagmar Abrhámová – 30.1.2007 19:29

Tak ještě jednou.Omlouvám se,vnouček mi zmáčnul entr a bylo.Viděla jsem tuto školu před 4lety a můžu Vám říci,že o takových třídách se nám mohlo jen zdát.A učitelé?Tehdy byli báječní a myslím si,že je to hlavně na žácích.Kdo se chce něco naučit,je mu jedno,že se během roku vystřídá pár učitelů.Na jiných školách je to určitě stejné.Někdo přijde a jiný odejde.Pokud bych se měla rozhodnout na jaké gymnázium dát své dítě,ani na okamžik bych nezaváhala.Všem mým známým ho doporučuji.

Kontakt na školu

Adresa: Gymnázium J.A.Komenského
Komenského nám. 209
271 80 Nové Strašecí
www: http://www.gymnnovstra.cz/
e-mail: [email protected]
tel: +420 313 572 402

Komentáře 1 - 9 z 12

Anonym – 9.6.2016 11:38 reagovat strom

Už je to několik let, co jsem ze školy, ale zaručeně to byly moje nejlepší 5 4 roky života. Učitelé....až na nějaké výjimky byly skvělí. Měli jsme výborný kolektiv. Na VŠ mě připravili dobře.

Tessa – 20.1.2016 23:33 reagovat strom

Nastoupila jsem tam před 10 lety a nevím jak je to tam dnes. Byla to typická maloměstská škola a vybavení nestálo z nic. Učitelé si ovšem hráli na něco, co nejsou. Na VŠ mě tam nijak nepřipravili, takže nedoporučuji.

? – 13.4.2011 20:05 reagovat strom

Jsem studenka tohoto gymnázia teprve prvním rokem, ale moc se mi na tomto gymnáziu líbí. Myslím, že kvalita vyučovacích předmětů je zaručená, i když vždy se najdou nějaké nesouhlasy s výukou. To už je ale individuální. Škola je moderně zařízená a vypadá velice útulně. Také beru jako plus malý počet studentů, takže si tam nepřipadám tak cize a učitelé nás více znají. Školní jídelna - výběr ze tří chodů. A ZNÁMKY? Máme indexy, do kterých si známky máme zapisovat! Mám dost přátel z jiných škol a rozhodně ne každá škola má \"žákajdu\" na internetu. Jestli nemáte přehled o známkách svých dítek, tak jim jednoduše domluvte, ať si je zapisují.

Radek Kovács – 16.7.2010 15:39 reagovat strom

Toto gymnázium jsem navštěvoval v letech 1990-1994. Je to malá „rodinná“ škola, která 100% naučí. I když vybavení tříd bylo v té době oproti větším školám horší, tak kvalita výuky to vynahradila. Na škole bylo mnoho skvělých profesorů nejen po odborné, ale i lidské stránce. Někteří byli možná přehnaně přísní, jiní více shovívaví, ale tak to chodí kdekoli jinde. Z naší třídy bylo přijato a vystudovalo VŠ přes 60% spolužáků (lékařské, ekonomické, přírodovědné, pedagogické a další fakulty), což svědčí o kvalitní přípravě na VŠ. Doporučuji.

Anonym – 12.4.2010 16:54 reagovat strom

Školu jako bývalý absolvent hodnotím negativně.Špatná příprava na VŠ.

Anonym – 29.1.2010 10:50 reagovat strom

Je to typická maloměstská škola,vybavení nestojí za nic(proti jiným školám).Vyučující také nejsou žádní velcí odborníci a hrají si na něco co nejsou.Nedoporučuji!!!

Anonym – 2.12.2009 12:29 reagovat strom

Moje dítě tutu školu navštěvovalo,byla to hrůza,zejména učitelé přírodovědných předmětů a matematiky. Potom dítě přestoupilo na jinou školu a rázem bylo vše v pohodě.Dnes již studuje bez problémů VŠ, ale ve Strašecí z nás dělali blbce. Vyhněte se této škole obloukem,Nostalgické vypomínání lidí co zde studovali před mnoha lety nelze brát vážně.

Anonym – 28.6.2008 09:38 reagovat strom

jelikoz muj potomek tuto skolu stale navstevuje, nemuzu uvest sve jmeno, ackoliv jinak to u mne neni pravidlem. Co se mi na teto skole opravdu hodne nelibi (jako rodici)je to, ze se nikde nedozvime, jak student prospiva, jake ma znamky, jestli zrovna nekde nema v uceni problem. Myslim, ze se nikdo rad nechlubi svymi neuspechy (proto to kolikrat doma nerekne, pak my, jako rodice nemuzeme pomoct, pripadne pritlacit, aby se vic ucil. Dvakrat za rok rodicak nic neresi, nehlede na to, ze pak stat fronty na jednotlive ucitele, kteri vetsinou ani nevi, o kterem zaku mluvi, mne opravdu nebavi. Argument ucitele, ze zaci jsou uz dospeli a rozhoduji o sobe sami, se mi vzhledem k jejich 16-17 letum zda divny. Vim i od jinych od rodicu (kteri tom ovsem nahlas nereknou), ze by MOC uvitali,kdyby vyucujici znamky uvadeli na internetu, popripade jinym zpusobem, ale NEJAK a NEKDE uvadeli.Neznam jinou skolu, kde to je, jak na teto skole a pokud to reknu kdekoliv svym znamym, nechteji mi verit, ze v prubehu roku nevime, jak se nas student uci. Toto je velky nedostatek teto skoly.

Dagmar Abrhámová – 30.1.2007 19:29 reagovat strom

Tak ještě jednou.Omlouvám se,vnouček mi zmáčnul entr a bylo.Viděla jsem tuto školu před 4lety a můžu Vám říci,že o takových třídách se nám mohlo jen zdát.A učitelé?Tehdy byli báječní a myslím si,že je to hlavně na žácích.Kdo se chce něco naučit,je mu jedno,že se během roku vystřídá pár učitelů.Na jiných školách je to určitě stejné.Někdo přijde a jiný odejde.Pokud bych se měla rozhodnout na jaké gymnázium dát své dítě,ani na okamžik bych nezaváhala.Všem mým známým ho doporučuji.

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis