Gymnázium Horní Počernice

Přidat komentář

Reakce na zprávu
Anonym – 30.10.2015 11:22

Dobrý den. Nevíte někdo jestli je v sekundě místo? Když psal táta tak mu napsali, že není. Když psala kamarádka tak jí napsali, že je. Kde je pravda? Díky za odpověď

Kontakt na školu

Adresa: Chodovická 2250
193 00, Praha 9
www: http://www.gymnchod.cz/
e-mail: [email protected]
tel: 281 921 487

Komentáře 1 - 9 z 79

Anonym – 4.4.2017 12:49 reagovat strom

Chodila jsem na tuto školu a děs. Šikana jak ze strany profesorů, tak třídy byla na denním pořádku. Přestoupila jsem na střední školu se zaměřením a musím říct, že oproti lidem ze ZŠ mam skvělý průměr a znalosti. Sice jsem na této škole prakticky propadala a maturitu bych asi neudělala, ale i přes to, že jsem si myslela, že je tato škola ztráta času, tak se nestíhám divit tomu, co mě škola dokázala naučit.

Anonym – 5.3.2017 13:09 reagovat strom

Ohledně Podešvi, tak ten by měl tento školní rok odejít do důchodu a bude se vybírat nový ředitel.

anonym – 22.2.2017 14:44 reagovat strom

Chtěla bych zmínit, že od příštího školního roku (2017/18) bude dotace přírodovědných předmětů a především matematiky na úkor těch humanitních. Kvůli budoucí maturitě z matematiky. Každopádně čeština/občanka atp. je tu na dle mě dobré úrovni, akorát jí bude míň.

anonym – 18.2.2017 18:44 reagovat strom

Je to dobrá škola. Matika a čeština jsou bych řekla na dobré úrovni. Lidi odsud odcházejí na dobré vysoké školy a "prý" se jim daří. Takže tak, nic jiného co bych k tomu mohla říct mě nenapadá.

Emma – 7.12.2016 22:21 reagovat strom

Zajímal by mě současný názor na tuto školu. Byli jsme dnes na dni otevřených dveří, dítěti se škola líbila, mě také oslovila. S profesory jsme se nesetkali, provázeli nás zde skudenti sexty ... Po přečtení recenzí jsem se docela zhrozila .... Prosí o aktuální hodnocení školy, děkuji moc.

Anonym – 13.7.2016 02:07 reagovat strom

Chodila jsem na detaško na Čerňák a naštěstí už jsem vypadla. Na týhle škole se studenti dělí na dva typy. ten 1. jsou šprti co se učí hodiny denně a baví je to tam. No a ten 2. typ - tahle škola nám terorizovala život. Přestoupila jsem na jinou školu spolu ještě asi s 6ti lidma, což už něco dokazuje o spokojenosti na této škole. Někteří profesoři opravdu odvedli skvělou práci a to Schieblová, Francová, Kozáková a Bačová. Ale profesoři jako Mrázová (nj) a Cihlářová (d).. Upřímně je už nechci nikdy potkat. Obvzlášť z němčiny jsem měla kolikrát i strach tam jít. Neustálé dobírání a urážení ze strany profesorů (hlavně tedy ze strany Mrázové. Při prvních hodinách s ní mi oznámila, že se postará o to, aby mě vykopli ze školy. Následně jsem bezdůvodně dostala tři 5ky). Taky věčné egoistické kázání Podešvy..no děs. Takže závěr? Pokud je vaše dítě zvyklé se učit, klidně šup s nim sem na tuhle hroznou školu. Ale pokud se neučí (samý jedničky na výzo nejsou známkou toho, že se učí-můj případ), tak tuhle školu rozhodně nedoporučuju. Ještě je taky super sledovat, jak má škola v Počernicích vždycky přednost.. třeba nabízení školních zájezdů. Na letošní zájezd do Chorvatska (Zaostrog) jela většina studentů z Počernic. Nabídli jim to tam první a nám na detašku oznámili, že je zájezd zaplněný..

Lukáš – 8.11.2015 23:06 reagovat strom

Názor člověka, který před pár lety tuto školu vychodil: V době kdy jsem zde studoval jsme jako třída měli pocit, že škola je opravdu špatná. Nevole vůči řediteli byla na denním pořádku, minimálně na dva předměty za pololetí jsme měli "ty nejhorší profesory, jací mohou být a navíc škola podle nás směřovala od devíti k pěti, když spousta kvalitních profesorů odcházela a odcházela. Dnes s odstupem času tyto věci již hodnotit nemohu, ale mohu se zamyslet nad tím, co mi škola dala do života. Nikdy jsem například neměl pocit, že by mi v jakékoli oblasti života chyběl všeobecný přehled. Co se týče studia na univerzitě, tak mé základy byly výrazně nad úrovní ostatních absolventů gymnázií a i z dlouhodobého hlediska nevidím problém s jak dokončením univerzity, tak s velice dobrým uplatněním na pracovním trhu. A v neposlední řádě si nemohu vynachválit úroveň jazykové přípravy, která mi byla za těchto osm let poskytnuta. Jak v angličtině, tak obzvláště v němčině, kterou jsem měl jako druhý jazyk od kvarty nemám v současnosti problém plynně komunikovat. Je velice zajímavé jak člověk s odstupem času přijde na to, že to, na co velkou část těchto osmi let nadával, mu do života vlastně dalo strašně moc pozitivního...

Anonym – 30.10.2015 11:22 reagovat strom

Dobrý den. Nevíte někdo jestli je v sekundě místo? Když psal táta tak mu napsali, že není. Když psala kamarádka tak jí napsali, že je. Kde je pravda? Díky za odpověď

Anonym – 28.9.2015 12:35 reagovat strom

Studuji zde třetím rokem. Učitelé jsou tu v pohodě, ale na každé škole se najdou výjimky. Prima a sekunda mi přišla v pohodě, naučila jsem se na test a hotovo. Teď píšeme strašně moc testů, ale dá se to zvládnout. Určitě je to tak i jinde. Kolektivy se drží dobře, ale záleží na třídě. Jelikož se to nachází na kraji Prahy, chybí mi tu ta centropražská studentská atmosféra. Ve škole je i bufet, takže super. Pokud hledáte školu na pohodu, doporučuji.

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis