Gymnázium Čakovice

Přidat komentář

Reakce na zprávu
linda – 23.4.2015 10:44

Ahoj chtěla bych jsem se zeptat kolikátá musím být pod čarou aby mě přijali?

Kontakt na školu

Adresa: Gymnázium Čakovice
nám. 25. března 100
19600 Praha 9
www: http://www.gymnazium.cakovice.cz/
e-mail: [email protected]
tel: +420 283 931 391

Komentáře 1 - 9 z 60

Stará nespokojená studentka – 12.8.2023 09:29 reagovat strom

Studovala jsem zde před pár lety a jsem ráda, že už mám vše za sebou... Menší pražské gymnázium, kam se můžete přihlásit z nouze, když Vás na jinou školu nepřijmou. Staré vybavení, stejně tak jako budova. Arogantní a až nepřátelský přístup zdejších vyučujících, kteří si snad na studentech léčí vlastní frustraci a psychické problémy (viz. vyučující angličtiny, která měla jen maturitu a angličtinu se učila na jazykové škole na odpoledních kurzech, takže byla 2 lehce před studenty a která velmi trvala na oslovení "paní profesorko" a křičela, že ona není učitelka.... o starých strukturách vyučujících chemii, fyziku, český jazyk pomlčím - i předmět, který by Vás bavil dokáží tihle lidi dokonale znechutit). Chyběla opravdu už jen rákoska a klečení v rohu na hrachu. Schopní a kvalifikovaní pedagogové tu vydrželi max. 2 - 3 roky, než odešli za lepším (viz. pan doc. Ing. PhDr. Petr Kokaisl, Ph.D., prof. hc). Škola rovněž nedává ani dobrý základ pro další studium na VŠ.

Anonym – 28.2.2021 22:19 reagovat strom

Recenze z důvodu délky zveřejněna zde: http://ix.io/2R7P

gymcakfan – 22.2.2021 14:50 reagovat strom

Kdo uteče vyhraje, já bohužel neutekl :) mrzí mě roky zde strávené, tento ústav nemá co nabídnout (i když na dni otevřených dveří se vychvalují do nebe)

student – 20.2.2021 20:58 reagovat strom

Pokud chcete po střední pokračovat na technickou VŠ (ČVUT), jděte jinam - nejsou schopni připravit studenty na tento typ VŠ.

Míša – 5.11.2019 05:18 reagovat strom

Prosím napište mi někdo aktuální hodnocení této školy, hodnocení ředitelky, učitelů, kvality výuky (hlavně jazyků), náladu ve škole, event. problémy s šikanou. Dcera se chce s kamarádkami hlásit na tuto školu, protože ji máme nejblíže, ale odrazují mě špatné recenze, které na netu jsou. Moc děkuji. M.

Petra – 20.6.2018 09:18 reagovat strom

Jsem letošní úspěšná absolventka gymnázia. Na mé studium zde budu vzpomínat s láskou, rozhodně se mi zasteskne. Vůbec nechápu ty jedince, kteří školu kritizují a pomlouvají. Jasně, když se celé roky flákáte, nic neděláte, logicky vás profesoři nebudou mít zas tolik rádi a budete mít problémy. Úroveň výuky je vynikající, naučila jsem se plno skvělých informací a s přijetím na vysokou školu jsem neměla žádný problém. Ráda bych zmínila paní profesorku Švábovou (matematika) a Weintrittovou (čeština). V těchto předmětech jsem se výrazně zlepšila a výuka mě celou dobu bavila. Rovněž si nemohu stěžovat na výuku chemie a biologie, kde jsou kladeny vysoké nároky a pokud uvažujete o medicíně či něčem podobném, tak vás řádně připraví (hodně se budete muset učit, ne každý to zvládl zrovna skvěle :D, ale dá se to). Angličtina a jazyky jsou také na skvělé úrovni, akorát vás připraví spíše na maturitu než na přijímačky. Bylo mi líto, že zeměpis skončil ve 4. ročníku, moc mě bavil a pan profesor Jáchym byl skvělý, zábavný, jeho humor je jedinečný :D. Rodinná atmosféra na škole skutečně panovala. Každý vás zná jménem a pokud máte jakýkoli problém, určitě neváhejte se na kohokoli obrátit. Našla jsem si spoustu přátel ve třídě i mimo ročník vzhledem k malé kapacitě školy (kolem 260 studentů). V neposlední řadě bych ráda zmínila paní ředitelku Hochmanovou. Ačkoli je přísnější a občas jste se kolem ní cítili nervozní, zachovala si autoritu a žáci se chovají ukázněně (akorát pozdní příchody a přezůvky no :D, na ty pozor.) Celkově proto studium doporučuju a dávám palec nahoru :) P.s. sranda vás nemine, co jsem se nasmála o hodinách, přestávkách...:D

Anonym – 27.8.2016 21:08 reagovat strom

http://www.gymcak.cz/

Michal – 2.12.2015 11:54 reagovat strom

Ano, musím bohužel souhlasit. Ředitelka je pak věc sama pro sebe. Najdou se i lepší školy

Anonym – 6.11.2015 17:00 reagovat strom

Tato škola mě velmi zklamala. Jak náplní výuky, tak neprofesionálním jednáním vyučujících ke studentům - chovají se k Vám, jako k podřadným, na to si zvyknete. Pokud jste však jemnější osobnost, rozhodně se na toto gymnázium nehlaste, jinak budete potřebovat antidepresiva. Jen hrstka profesorů tam za něco stojí, pokud budete mít to štěstí, že Vás budou vyučovat - Landsingerová, Švábová, Malinová, Marková a pár dalších (ale není jich mnoho). Dobře si tedy svůj výběr střední školy promyslete, ať nejste zklamáni tak jako já.

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis