Gymnázium Břeclav

Přidat komentář

Reakce na zprávu
Vladimír Znamenák – 13.5.2014 08:22

Zanedlouho oslavíme šedesát let od maturity. Právě proto jsem se dostal na tyto stránky a chce se mi brečet. Ta čeština, ten pravopis! V mnoha případech hrůza. Díky, pane profesore Františku Kalo! Vaší zásluhou, ač mnozí jsme Vás nemilovali,se za svou češtinu stydět nemusíme.

Kontakt na školu

Adresa: Gymnázium a Jazyková škola s právem státní
jazykové zkoušky
sady 28. října 1
690 21 Břeclav
www: http://www.gbv.cz/
e-mail: [email protected]
tel: +420 519 326 162

Komentáře 1 - 9 z 29

Anonym – 31.8.2016 21:18 reagovat strom

S výběrem školy jsem hodně spokojená. Šla bych znovu. Učitelé parádní. Když jsem to tu četla před prvákem bála jsem se matiky, ale nebylo proč (měla jsem Staňka). Pokud si vybíráte mezi Hodonínem a Břeclaví, volte Břeclav. Ve čtvrťáku se zaměříte na předměty, které budete potřebovat na maturitu/přijímačky. V Hodoníně máte pořád všechno a rozdíl v přijetí na výšku byl velký. ;)

Tomáš – 22.8.2016 14:53 reagovat strom

Chodil jsem na 4l gympl (07-11)a byl jsem docela spokojený. Špatný rozvrh v posledním ročníku mohu potvrdit. * schopnost ovládat matematiku je odvozená od konkrétního kognitivního profilu, člověk může být téměř geniální a přesto může mít problémy (a to i když má vysokou performanci), proto je níže uvedená paušalizace nesmyslem a realita by ji měla reflektovat

Anonymka – 20.4.2015 20:39 reagovat strom

Jakožto absolvující žákyně ze základní školy se rozhoduji mezi gymnáziem Břeclav, či Hodonín. Ještě nevím, jak se rozhodnu, snad mi to tu trochu pomůže přiblížit si školy trošku. :)

Vladimír Znamenák – 13.5.2014 08:22 reagovat strom

Zanedlouho oslavíme šedesát let od maturity. Právě proto jsem se dostal na tyto stránky a chce se mi brečet. Ta čeština, ten pravopis! V mnoha případech hrůza. Díky, pane profesore Františku Kalo! Vaší zásluhou, ač mnozí jsme Vás nemilovali,se za svou češtinu stydět nemusíme.

Karel – 7.12.2013 17:05 reagovat strom

No, upřímně řečeno.. tady ty ubrečené děcka stežující si na matiku a styl učení.. Jen jestli to není tím, že na gymnáziu nemáte co dělat a to obecně na jakémkoliv.. Nevim co je za výhrady furt tady. Když vam nejde matika, tak to nebude chyba v učitelovi :) Ale tak mi příjde,že tu píšou jen ti,kterým jde práve jen o ty papíry ne o vzdelání a pak o titul a jdete na nějaké bezvýznamné školy filozoficke nebo buhvijake ktere zvladají děcka ze speciálních škol :)

Anonym – 11.7.2013 10:13 reagovat strom

Myslím že gympl je super škola. Většina nadává že je mají špatný způsob učení a že je toho na nich moc ale popravdě od učitelů co toho po mě chtěli nejvíc, sem se taky nejvíc naučila.Když to berete vážně a chcete mít občas nějakou tu dvojku tak se učit musíte. aspoň občas. Myslím že většina učitelů je úžasná ale ano jsou tu učitelé které bych vám nepřála dosat. Máme tu i mnoho zpestření výuky a Studentský sněm a časopis do kterého se může zapojit každý což myslím v mnoha školách chybí. Já mám pocit že je to dobrá škola a že mě hodně připraví na VŠ. Jsem na osmiletém gymnáziu a sem velmi spokojená ;)

Pecan – 26.3.2013 21:38 reagovat strom

Na PZ sem se ani nepřipravoval, první půlrok je to celkem makačka, ale dá se to. Matika hnus no, ale je to hlavně učitelem, vesměs tam jsou snad všichni učitelé podúrovní, skrz tu matiku, když se budete učit průběžně a věnujete tomu ze začátku pár hodin zas taká katastrofa to není. ;) Jinak je dobré se na začátku poptat starších co od různých učitelů čekat. Jinak, přijďtě stojí to za to! ;)

Anonym – 2.5.2012 08:00 reagovat strom

Kdysi jsem na gymnáziu studovala a bylo to v době, kdy tam bylo více starších a zkušených učitelů. Ti mladší jako obvykle měli problém se začlenit, jak mezi své kolegy tak i ve vztahu ke studentům. Občas zklamali při výkladu učiva a nebyli schopni se vymáčknout, nebo se orientovat v matematice nebo fyzice. Ale to se nováčkům může stát. Horší je, když si nejsou ochotni připustit svůj omyl a vybíjí si to pak na studentech. Z naší rodiny vzešlo už mnoho absolventů, a můžu říct, že situace na zdejším gymnáziu se postupně zhoršuje.Jsme vesměs vysokoškolsky vzdělaná rodina a studium na VŠ v porovnání s gymnáziem byla brnkačka. Nechápu čeho se snaží někteří učitelé dosáhnout tím, že studenty podráží a vnucují jim názor, že jsou hloupí(slušně řečeno) a že se nikdy nic nenaučí. Stačilo by trochu změnit přístup a metodiku a hned by se vám učilo lépe a studenti by chodili do školy se zájmem a ne jen že musí. Stačí nakouknout pod pokličku některých prestižních škol v zahraničí Ale to je zřejmě na naše učitele hodně velký požadavek.

Bob – 28.7.2011 19:45 reagovat strom

Lidi, jestli si chcete zachovat zdravý rozum a optimistický pohled na svět, prosím nechoďte tam. Ten ústav člověku lezl tak na mozek, že polovina spolužáků navštěvovala psychiatra...

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis