Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Tato škola je snad ta nejhorší že všech školu Prahy, říkám to že vlastní zkušenosti. Jsou tam učitele, kteří zneužívání svoje postavení vůči studentům a mě kvůli Mgr. Kempný dali na vízo 5 za celý rok. Víte proč??? Protože mi vycházelo 4.1 z NJ a poté ten, z prominutím kokot zaokrouhlil dolů a v únoru před maturitou mi řekl: Víš, co já chci, aby jsi dělala reparát. Veškeré pokusy o převod na jiný jazyk, změna učitele neúspěšná. Si říkáte, že ta holka se neučila, ale ono to tak vůbec není. Je to RASISTA, a nikdo z vedení studentům nevěří a nic nedělá, i přes MNOHO STÍŽNOSTI se VŠICHNI Z VEDENÍ CHOVAJÍ JAK ZA KOMUNISTICKÉHO REŽIMU. A Ten problém nedělá jenom tato osoba (50.let), ale i taky Mgr. Kubánkova, Mgr. Dunovský a dalších minimálně 10 osob, a pokud i přesto tam chcete studovat a říkáte si, že budete mít štěstí a dostanete NORMÁLNÍHO UČITELE, hned Vám to sdělím, že NE. Minimálně 5 z těch NEJHORŠÍCH UČITELŮ budete mít ve Vaší třídě. POKUD TO JEŠTĚ STALE ČTĚTE, ALE I PŘESTO SE VÁM NA TU NECHUTNOU DIVOU AKADEMII CHCE, ZEPTÁM SE VÁS ROVNOU: "ZASLOUŽÍ SI VAŠE DÍTĚ TAKOVÝ PŘÍSTUP PO DOBU 4 LET A CHCE SE VÁM DO BUDOUCNA MINIMALNĚ 10 LET NAVŠTĚVOVAT PSYCHOLOGA A PODÁVAT STÍŽNOSTI, KVŮLI ŠIKANOVÁNÍ STUDENTŮ, NEPROFESIONÁLNÍHO CHOVÁNÍ A TAKÉ POMLOUVÁNÍ, TAK TO JE SKVĚLÁ VOLBA PRO MODERNÍ PSYCHOPATY. Mimochodem stále se dosud řeší stížnost z ČSI a zatím žádný zázrak :((((