Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Vůbec by se maturita nemusela snižovat pro slabší studenty, kdyby si je nenabrali. Stačí jenom můj příklad js z výběrový jazykový školy (dělala jsem tam prijmacky a rozhodně každého nebrali). Takže úroveň jazykovou mám vyšší než ti, co jsou na běžných školách a mít na vysvědčení samí jedničky, je vážné úspěch. A od mě že třídy je nikdo neměl a ti, co měli například pět dvojek se dostali na Keplera a rozhodně z těch šesti lidí, co se dostali na Keplera, nikdo neměl samí jedničky. Já jsem měla pět dvojek, ale jelikož se počítá průměr jenom z 8 předmětů, tak jsem měla průměr 1,56 a dostala jsem jenom pět bodů za vysvědčení (že jsem měla známky jenom 1 nebo 2). Kdyby se hodnotil jenom test, tak jsem nejspíš přijata nebo těsně pod čarou. Ale jelikož mě předběhlo hodně lidí co měli samí jedničky a o hodně horší testy, tak jsem hluboko pod čarou. Takže potom tam naberou jedničkáře, kteří napsali testy pár bodů nad limitem (23 bodů). A když si tam tyhle lidi naberou, tak to se potom nedivim... A lidi, co na to mají nevezmou kvůli těmto jedničkářů, který by ty testy měli napsat o hodně líp než já.