Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Myslím si, že Vídeňka ani zdaleka není to co bývala dříve. Úroveň tohoto gymnázia rapidně klesá každým rokem. Tohle gymnázium neuvěřitelně zaostává za ostatními státními i církevními gymnázii v Brně. A to snad ve všech ohledech. Od doby co tady bohužel chodím, tak nevím nic nového. A když něčemu nerozumím, učitelky mi absolutně nejsou ochotny učivo vysvětlit a ještě jsou arogantní že to mám umět (a to se chovám slušně). Vedení absolutně kašle na názory studentů, místo řešení záležitostí raději tráví čas se svými dvouma kumpánama ve výřivce a vymýšlí inteligentní plány o kamerách v kabinkách na WC. Každý kdo má alespoň špetku rozumu, tak se této škole vyhýbá a to OBLOUKEM. Pokud zvažujete, že sem se budete hlásit/přihlásite sem svoje dítě, tak mám pro vás vřelé doporučení - nehlaste se sem. Samozřejmě je to na Vás, ale pokud nechcete navštěvovat ústav pro odpadlíky bez budoucnosti kteří se nikam jinam nedostali a z 90% byli přijatí na odvolání. Pokud ale sázíte na taktiku, že vybíráte školu podle šance přijetí, tak to je Vídeňka naprosto ideální. Přijímají i pátého od konce. Otázkou je ale, jaké máte ambice. Pokud Vám bude v budoucnu stačit, když budete mít papír o přijetí (nebo spíše o přijetí na odvolání) a nebo maturitu. Ta druhá věc je totiž na této škole pro tu 90% skupinu lidí přijatých na odvolání nemožná věc. Celé mé tvrzení jenom uvrzuje že 20 ze 60ti studentů 2. ročníku 6tiletého studia má v plánu se hlásit na jiné gymnázium, příp. SŠ. To asi bude mít nějaký důvod, nemyslíte?