Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Tak máme za sebou další květinovku, tentokrát poměrně nepovedenou, co do počasí i organizace, a další pošahané a pokřivené odměňování "nejlepších studentů školy", ha,ha, ha, rádoby ... Zejména někteří třídní učitelé se opěta znovu vyznamenali, dali pochvalné uznání studentům, kteří si to průměrově vůbec nezasloužili, jenom aby zavřeli hubu jejich rodičům, např. v tercii jeden místní rozvraceč kolektivu za to dostal pochvalu nebo Anča Máňa Chalupová v kvartě, ta Pavelková je rok od roku víc a víc nespravedlivá, až už to trklo i studenty ostatních třídy. Přiznám se, že ani mě to nedalo. Holka, která má průměr sotva na 7 dostane pochvalu, když je před ní spousta průměrově mnohem lepších studentů, kteří si to zaslouží víc, protože se snaží už od primy a hlavně soustavně, ale jejich rodiče holt nenosí dostatečně velké všimné, rozuměj dárečky do sborovny, jak jsem osobně viděl o Vánocích a znovu zrovna včera. Je to fakt trapné a mezi studenty to zbytečně dělá zlou krev. Navíc mě rozbilo to, že Anča to dostala i za přístup ke spolužákům, ona a úžasný přístup ke spolužákům? To mě fakt dost pobavilo. Sorry, ale nikdo ji nemá rád, tedy kromě paní profesorky, protože je neskutečně nesnesitelná a ona nemá ráda nás, ustavičně všechny jenom štve, buzeruje a prudí, ale paní profesorka se zřejmě rozhodla, že by si Anička, její velká oblíbenkyně, mohla na účet někoho z nás zvednout sebevědomí. Vůbec, po čtyřech letech by neškodila výměna třídní učitelky, áčáci jsou z ní už na prášky, snad pomůžou prázdniny. Zlatej Soukup! Tak se mějte všichni krásně a dva měsíce kašlete na školu, protože na týhle škole kašlou všichni na nás, i když to naši rodiče platí a kantoři jsou živi právě z těchto peněz.