Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Dcera začala studovat na známém státním osmiletém studiu v Praze. Jistě by tam také dostudovala, ale po 4 letech mi opravdu doll trpělivost. Úroveň výuky tristní, až na výjimky nebetyčná arogance pedagogů, nezájem o jakoukoliv normální spolupráci s rodiči, do školy chodili studenti se strachem, o svém dítěti jsem si dělal podle studijních výsledků ač nerad obrázek, že se na střední školu vůbec nehodí. A tak jsem začal hledat informace o jiných školách ne podle oficiálních stránek, ale podle hodnocení studentů a rodičů. Jméno Sázavská se objevovalo mezi pochvalnými ohlasy hodně často. A teď, když dcera odmaturovala s průměrem 1,0 z vyšší úrovně maturit a dostala se na 3 prestižní britské univerzity, si zpětně uvědomuji, jak důležité rozhodnutí to tehdy bylo. Nelituji toho, že jsem školu musel platit, všem studentům, kteří opravdu chtějí mířit vysoko, ale i těm, kteří chtěji studovat v opravdu přátelském prostředí, tento gympl z vlastní zkušenosti doporučuji. Najdete zde absolutně ojedinělé prostředí, kde profesoři jsou vaši přátelé, rodiče nemusí kvůli vám brát antidepresiva a na rodičovské schůzky jdou v klidu. Pokud ale školu míníte za peníze rodičů flákat, tak se sem, prosím, nehlašte.