Vlákno diskuse

AAA – 27.12.2011 22:23 reagovat

Tahle škola je, řekl bych, na velmi vysoké úrovni. Co jsem začal chodit na gympl tento rok, byl jsem přímo zděšen, co všechno mí spolužáci neumí. Zvláště velký náskok jsem zaznamenal v chemii, němčině a samozřejmě matematice. Z těch výborných učitelů musím vybrat hlavně Miriam Valečkovou, lepší ženskou těžko někde budete hledat, němčinu učí naprosto bezchybně. Další výborná učitelka je Hana Modrová. Možná si říkáte, že mi přeskočilo, taky bych si to na vašem místě říkal. Její čtvrtletky jsou zabijárna. Ale věřte, že jak už jsem napsal nahoře, takový náskok v matematice, který mi dala, nemá zatím nikdo, koho jsem od té doby potkal. Její hodiny mají řád. Je přísná, otravná a důsledná, ale vyplatí se to.

Přidat hodnocení

Reakce na zprávu
AAA – 27.12.2011 22:23

Tahle škola je, řekl bych, na velmi vysoké úrovni. Co jsem začal chodit na gympl tento rok, byl jsem přímo zděšen, co všechno mí spolužáci neumí. Zvláště velký náskok jsem zaznamenal v chemii, němčině a samozřejmě matematice. Z těch výborných učitelů musím vybrat hlavně Miriam Valečkovou, lepší ženskou těžko někde budete hledat, němčinu učí naprosto bezchybně. Další výborná učitelka je Hana Modrová. Možná si říkáte, že mi přeskočilo, taky bych si to na vašem místě říkal. Její čtvrtletky jsou zabijárna. Ale věřte, že jak už jsem napsal nahoře, takový náskok v matematice, který mi dala, nemá zatím nikdo, koho jsem od té doby potkal. Její hodiny mají řád. Je přísná, otravná a důsledná, ale vyplatí se to.

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis