Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Z této školy letos odcházím, musím se přiznat, že mi bude chybět..Co jsem porovnávala podle znalostí známých z jiný škol, Jílovská je dost těžká..a tak dostat se na střední bude docela těžký, když máte horší průměr.. ale věřim, že právě na střední se udržim v pohodě, protože mě to tu hodně naučilo. Najde se tu pár profesorů, které nemám ráda, ale vím, že mi rozhodně nechtěj nijak zkazit život, hrozí špatnou známkou, ale když vidí snahu,přiklepší vám co to jen jde a za to jsem jim vděčná. Jen nechtějí vidět že se flákáte. Přijde mi ale, že některé učitelky, berou svůj předmět jako nezbytný, ale přitom je celkově bezvýznamný a na střední úplně zbytečný (dějepis!). Na druhém stupni je to celkově znevýhodněné, jelikož máme matematiku, češtinu ale potom také cvičení z matematiky a cvičení z češtiny, na kterém se dělá úplně to samé, jako v normální hodině. A také úplně nezbytné je předmět Dějepisný seminář! Takže když vám nejde matika nebo čeština, váš průměr je hned horší. Škola je skvěle vybavena a troufám si říct, že mě perfektně připravuje na další studium. Tahle základka je skvělá, sice těžká ale jak už jsem říkala, skvěle vás připraví dál! :)