Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
tahle škola je depresivní, otravná a nudná. stejně tak jako chodit na tuhle školu by člověk mohl sedět doma a šprtat se věci nazpaměť z nějakejch knih, měl by aspoň mnohem větší svobodu. V primě jsem měla ze zeměpisu paní Mikulíčovou a to byl fakt děs-mohli jste se učit jak pitomí a stejně vám to bylo k ničemu. V testu bývaly občas věci, které jsem v životé neslyšela! Angličtinu se tu naučíte s ruskym přízvukem a v informatice se 5 let učíte úplně nepotřebný věci pro používání počítače! Na jinejch gymplech se učí psát na kompu a my tady počítat v dvacítkový soustavě:-D Lidi jsou tu všeobecně v určitejch směrech dost omezený.Ale jsou tu i dobří kantoři viz. pan Vítek-ten učí zsv a když chytnete pana Čecha z chemie, tak máte celý roky od chemie klid-ale to neznamená, že to nenaučí, to ne, ale že když vás chemie nebaví, tak se vezete úplně v pohodě na tahákách:-D Jinak školní jídelna je good, akorát mi leze krkem, jak vedení upřednostňuje dvojjazyčáky-všude se o nich píše a o nás osmileťákách ani ,,Ň'! Nebo mi i vadí(a nejen mně), že se jazykový pobyty v německy hovořích zemích organizujou jenom pro dvojjazyčáky! A my máme jen Anglii a Holandsko...