Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Já jsem na Zatlance maturovala v roce 2003 a nedám na ni dopustit!:-) A?koli mi to nedocházelo v pr?b?hu, na vejšce jsem zjistila, jak moc toho vím, jak široký všeobecný p?ehled se mi v hlav? p?i stidiu na Zatlance uhnízdil :-))A to i p?es zmatek, chlastání, hulení...léta dospívání a kulturní Zatlanka..Byla to prdel, nejlepší kamarádi ze t?ídy se scházíme i dvakrát do tejdne. Ze t?ídy jsme se všichni n?kam dostali, jen jedna sle?na se vdala;-) a jedna šla pracovat, protože cht?la. Já sama studuju na Karlovce a letos, t?i roky od maturity, jsem si podala p?ihlášku ješt? na Klinickou biologii a chemii - a sv?t? div se, vytáhla jsem sesšity z gymplu, poznámky od Kettnerový a Svobodový - a dostala jsem se. i když t?eba zrovna Kettnerová prudila, z?ejm? to k n??emu bylo:-) Dále musím zmínit Pavla Bechyn?ho a jeho Filmový klub a jiné kulturní aktivity. Díky, Pájo, i když si n?kdy byl nazabití /doslova/:-) Zatlanka byla vždycky tak trochu škola bohému, ale pokud na to p?istoupíte, je to skv?lá pr?prava nejen ke studiu na VŠ, ale hlavn? do života!