Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Vážení, je fajn, že alespoň jeden z předešlých názorů je podepsaný a je to zrovna ten nejmíň pozitivní. Napsat něco špatnýho anonymně by umělo z našeho gymnázia plno studentů, ale buď se i tak bojí, nebo o té možnosti neví. Já mám na školu odlišný názor. Souhlasím ale s tím, že kdokoli může odejít, pokud se mu na škole nelíbí. Já už s jedním gymnáziem zkušenosti mám a nejsou vůbec dobré. Vsadím se, že nespokojení studenti naší školy by tam nevydrželi ani půl roku a ještě by se rádi vraceli do Počernic. U nás nesmíme chodit ven ani my, plnoletí studenti, tam může ven kdokoli, na bezpečnost se absolutně nedbá a to ani u mladších ročníků. To není zrovna nejlepší. Taky bych ráda upozornila na to, že není na každé škole samozřejmostí možnost účastnit se soutěží, jezdit do zahraničí nebo navštěvovat školní kluby. Netvrdím, že se dá se všemi profesory vyjít, protože z vlastní zkušenosti vím, že ne, ale na druhou stranu vztahy mezi profesory a studenty jsou otevřenější než na školách, kde učí tolik lidí, že je ani všechny neznáte. Co se týče pana ředitele, tak jsem možná jediný člověk na zeměkouli, ale absolutně nic proti němu nemám. Někdy se nestačím divit tomu, co o něm slyším, ale nikomu jeho názor neberu. Prostě ho neposuzuju podle několika hodin strávených na parlamentu. Je pravda, že se někdy rozřeční, ale každého nechá říct i jeho názor a to, o čem mluví, je mnohdy zajímavé. Řeči o diktátorovi nejsou na místě. Chápu, že ho za špatného považují ti, kteří by o volných hodinách rádi zašli na pivo k Meinlovi, nebo zakouřit si mezi paneláky, ale až se jim to projeví na zdraví, ještě si na to vzpomenou. Je to otřepaná fráze, ale pravdivá. Netvrdím, že si taky čas od času nedám ráda pivo, ale ve škole a na školních akcí to bez něj přežiju. Nemusíte se mnou souhlasit, ale napište taky svůj názor, schválně, jaký bude.