Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Chodim na tuto skolu ctvrtym rokem a jsem rad, ze tento rok je muj zaroven posledni, prestupuji jinam. Skola je celkove v prisernem stavu, polorozpadla, na zachodech byste marne hledali toaletni papir. Nekteri ucitele jsou velmi dobri, mam s nimi velmi dobre zkusenosti, ale aby to neznelo tak dobre, v ctvrtym rocniku je 13 predmetu, z toho hodnotim 4 za dobre, zbytek katastrofalni. Nejlepe z toho vychazi CJ a VO ( vychova k obcanstvi) . Ucitele na AJ neumi zaklady gramatiky, mnohdy se pletou, zkratka talentovani zaci jsou s urovni gramatiky co konverzace o uroven vyse. Dale pak tu sou ucitele, kteri nemaji trpelovost, odmitaji neco vysvetlit podruhe a taky taci ucitele, kteri si na mladsich detech zvysuji sebevedomi. Bylo mi i receno, ze se nemuzu orientovat podle tridnice, ze VV, ktera je kazdy sudy tyden 2 hodiny, tentokrat zapsana nebyla. V pondeli jsem se dozvedel, ze mi hrozi 2 neumluvene hodiny z VV, ktera nebyla zapsana ve tridnici, ale presto byla uskutecnena. Pokud mate jen tu moznost chodit jinam, jdete.