Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Ahoj všem, na škole OESP (nově OEGP) jsem sice odmaturovala už před 7mi lety, takže neznám její aktuální úroveň, ale podle dřívějších tendencí usuzuji, že její kvalita se musela v průběhu let určitě zlepšit. Koukala jsem na její web a znám sice už jen zlomeček profesorů, kteří zde ještě učí, ale vím, že jsou to skvělí profesoři i přátelé (např. Herr Prof. Schachner a paní profesorka Dvořáková), a že tam vždy učili jen profíci. Samozřejmě, že jsem také remcala v době mých studií o tom, jak je tato škola příšerná. Ale pravda je, že dnes se mi po ní stýská, a kdybych měla možnost, tak bych se sem okamžitě zase vrátila a nikdy bych jí neměnila. Studium zde bylo sice náročné a stresující, ale dnes mám oproti studentům z jiných škol (ať už z těch českých, nebo z jiných cizojazyčných gymnázií) veliké výhody. Pamatuji si, že tehdejší úroveň probírané látky odpovídala té na vysokých školách (např. v maturitním ročníku jsme probírali v matematice látku, kterou v té době probírali studenti 3. ročníku VŠE). Nicméně, abych to zakončila - chápu současné studenty, že vidí na škole jen to negativní. Nebyla jsem jiná. Ale jak nám řekl jeden bývalý profesor z OESP, Herr Forster: "Leute, ihr werdet euch noch an mich erinnern und werdet euch wünschen, wieder in die Schule gehen zu können...". A ač to nerada říkám, měl sakra pravdu :-).