Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Ahoj všichni..vypadá to, že jsem asi první ,která je s touhle školou spokojená. Je sice pravda, že za půl roku nemusim mít zrovna nejlepší pohled na naší podle někoho \"pochybnou instituci\", ale i tak bych to za nic nevyměnila...na aj mám Kořínkovou a přijde mi uplně v pohodě, její způsob výuky mi vyhovuje....a jako druhý jazyk mám nj....je to sice vážně teror a připadá mi, že čim víc se naučim, tim míň toho umim, ptž \"Frau Flach\" má vážně neuvěřitelnou schopnost každýho za každou cenu, kdykoliv, kdekoliv a čímkoliv naprosto vygumovat a pak před ní člověk stojí jak u zápisu do první třídy a nedokáže namalovat ani kolečko...ale na to si asi každý časem zvykne...teda pokud radši neodejde...na druhou stranu- musí tu být přece někdo, na koho budete vzpomínat a třást se u toho i po padesáti letech ne?....Lišák mi příjde jako strašně fain člověk...pokud ho srovnám s ostatními řediteli SŠ...není si na co stěžovat...naopak se mi zdá, že studenty v některých situacích podporuje až moc...:-) jo a ještě k tý matice...každý profesor má uplně jiné metody a přístup k ostatním...také jiné známkování...třeba Novák nebo Maleček...každý uplně jiný ale oba se snaží naučit..i když je někdy zbytečné jákékoliv snažení...tak to je asi všechno...