Nabídka Zkoušek nanečisto:
Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis
Ahoj, prijimacky na AG jsem dělala loni, naštěstí jsem uspěla,ale hlásilo se opravdu moc lidí, nejvíc ze všech gymnázií.Bylo to okolo 220 berou 120. Chodila jsem i na kurzy,z češtiny mi pomohly hodně,doporučuju.. z matiky už moc ne.. .(Jinak k tý literatuře..V testu je hlavně literatura.Není to ani tak o češtině jako pravopisu,ale o obdobích.Vědět sochaře, malíře v jakym období,kdy jaky období,jaký díla,poznat baroko od klasicismu a gotiky.. prostě nic lehkýho :D teda aslespoň pro mě dřív ne :D Matika je těžká, určitě vypočítat bělouna, hlavně ty příkaldy těžký s *.. ale je to dost o logice, nic typovýho.. musí člověk logicky uvažovat.Jinak na škole je to zatim dobrý,akorát dost náročný.Nikoho nechci vystrašit, hlavně se nesmíte nervovat,poněvadž to je nejhorší..a nenechat to na poslední chvíli,jinak z toho budete mít zdravot. problémy jako já, jsou to děsný nervy,ale fakt začněte se připravovat už teď..budete víc v klidu, ne jako já :) PS.:pokud něco chcete vědět ,tak mi klidně napište na mail.