Vlákno diskuse

Petra – 15.1.2019 16:05 reagovat

Naprosto tragická výuka matematiky vyučující, která patrně aprobaci z toho předmětu získala dodatečně, takže látku nedokáže vysvětlit. Téměř polovina třídy osmiletého gymnázia se odešla vzhledem k příšerné úrovni a pokračovali na jiných školách. K napsání tohoto příspěvku mě dovedlo setkání s rodiči dalších studentů a náš shodný názor, že to je škola s mizernou úrovní, neboť ryba smrdí od hlavy. takže pokud se sem někdo hlásí, rozhodně by to měla být až druhá volba.

Kateřina Potužníková – 28.2.2019 00:34 reagovat

Naprosto nechápu tento komentář. Mám na Ohradní děti v primě a tercii, na matematiku mají paní zástupkyni, je velmi pečlivá a umí látku vysvětlit. (Oba s manželem máme matfyz, tak snad to dokážeme posoudit.) Dcera měla stejnou kantorku v primě na nepovinnou matematiku, syn má jinou, mladší matikářku, ale oba nadšeně vyprávějí, jaké úlohy řeší, jakých soutěží se účastní... Na dějepis mají skvělého profesora Tvrzkého, který dokáže zaujmout, poutavě vypráví nad rámec učebnice, ale je dost náročný v hodnocení. Kdo si neumí a nestíhá dělat poznámky v hodině, určitě nemá jedničku. Náročná a nad rámec osnov je jistě i biologie - kromě šprtání ale dává prostor i k diskusi, vlastním tématům a názorům - od primy probíhá projekt ekoduo. Legendární, správně praštěný a přitom velmi náročný je profesor češtiny a zároveň vedoucí dramaťáku - kromě domácích slohových prací děti o víkendech a prázdninách kreslí komiksy, vymýšlejí filmové scénáře, ale nestěžují si... Mám dojem, že dětem vyhovuje, že je škola malá, znají se i se starším i spolužáky a podílejí se na společných školnich projektech. Pokud má někdo problém s výukou, nebojí se svěřit - třídnímu, výchovné poradkyni. Obě děti si mohly vybírat, na jakou školu jít a zatím rozhodně nelitují. Pokud vím, za tři roky ze školy odešla jedna studentka, tak ani nerozumím poznámce o příšerné úrovni a odlivu studentů. A vzhledem k tomu, že škola je opravdu malá, takže vyučujících na nižším gymnáziu není moc, dost dobře nechápu, na co koho si Petra v příspěvku stěžuje.

Přidat hodnocení

Nabídka Zkoušek nanečisto:

Příprava na zkoušky
střední školy

3. třída 4. třída 5. třída 6. třída 7. třída 8. třída 9. třída

Příprava na
maturitu a vysoké školy

maturanti

Volný čas a prázdniny

soutěže letní kempy

Další projekty Zkoušek nanečisto

e-jazyky.cz - naše jazyková škola matematickapohotovost.cz
rychlá pomoc s matematikou
vsenavse.cz - příprava na VŠE a další VŠ maturujeme.cz - maturitní učebnice e-matematika.cz - komplexní matematický web e-fyzika.cz - svět fyziky

Provozuje

Mgr. Petr Husar - Zkoušky nanečisto
Na Březince 22
150 00 - Praha 5
IČ: 45297223
DIČ: CZ-6310121840
logo Zkoušky nanečisto

Mgr. Petr Husar - zkousky-nanecisto.cz, autorem grafických prvků je Josef Quis